Dorinda
“OK... That was one of the best massages I have ever had! Perhaps because I really needed it. You know, like when you’re really hungry after a day of working hard or a night of going out… and you finally get to eat and the food just tastes so good?! Like that! Mmmmmmmm, I melted. So nice! Thank you for taking care of me Brigitta!”


Paco
“Een heerlijke massage die ervoor zorgde dat mijn energie weer helemaal ging stromen. Brigitta richt zich op wat jij nodig hebt en respecteert ook de stilte. Een grote aanrader voor wie behoefte heeft aan volledige lichaamsontspanning en herstel van de emotionele en spirituele balans.”


Ingrid
“Naar mijn mening is Brigitta een zeer ervaren colonhydrotherapeute. Het is van groot belang voor de behandeling dat je je goed op je gemak voelt. Bij Brigitta wordt je in een rustgevende omgeving professioneel en zorgzaam begeleid. Ik ondervind al jaren positieve effecten van deze therapie en kan de praktijk van Brigitta dan ook zeker aanbevelen.”


Barbara
“De klankheling bij Brigitta heeft een totale ontspanning bij me teweeggebracht. De behandeling heeft me uitgenodigd om mee te gaan met haar stem en de klanken en, diep geraakt tot in mijn kern, van daaruit mijn eigen geluid en stem te laten horen, die van mijn innerlijk kind. Ik luister nog steeds naar die stem. Dat geeft mij rust en vertrouwen.”


Claudia
“Brigitta neemt de tijd voor je. In haar sfeervolle praktijkruimte ervaar je direct al de rust. Door de masssage kon ik me totaal ontspannen en had ik geen besef meer van tijd. Ook in mijn hoofd werd het stil en de gedachten aan het lijstje met doe-dingen waren verdwenen. Dus: een soort mini vakantie!”


Annemarie
Ik had al veel gelezen over de werking van de darmen en hoe colonhydrotherapie hier een positief effect op kan hebben. In het voorgesprek werd duidelijk dat er ook een link is met je brein. Dat was voor mij doorslaggevend om deze therapie uit te proberen, ook al is het natuurlijk niet de meest charmante handeling waar je je aan onderwerpt. Uiteindelijk heb ik haar praktijk meerdere keren bezocht en ben ik niet alleen enorm positief over het resultaat, maar vooral ook onder de indruk van de vakkundigheid van Brigitta. In het gesprek vraagt ze goed door, ze stelt je op je gemak, je kunt haar alles vragen, ze heeft een zachte hand en gevoel voor humor, wat bij deze behandeling goed van pas komt. Zoals verwacht hebben mijn darmen een grondige onderhoudsbeurt gekregen waardoor ik me stukken beter voel en ook merk dat mijn lijf het nu beter doet. Bijkomend resultaat, en dat vind ik echt verrassend, is dat ik me in alle opzichten lichter voel, alsof ik een stuk ballast ben kwijtgeraakt.”


Thessa
“Brigitta nam alle tijd om me te leren kennen en de handelingen behorende bij de colonhydrotherapie uit te leggen. Dit was rustgevend en gaf mij vertrouwen in haar en de therapie. Tijdens de behandeling richte Brigitta zich liefdevol op wat er in mijn lijf wilde gebeuren. Ik heb het als zeer positief ervaren. Het voelde als loslaten van hele oude stukken die ik in mijn darmen had opgeslagen. Ik raad het dan ook iedereen van harte aan om een of meerdere keren deze bijzondere therapie te ondergaan. Bij Brigitta ben je in goede handen.”