Intakegesprek

We beginnen bij je eerste behandeling met een intakegesprek. Dit gesprek is gratis. Ik zie dit namelijk als een investering van ons beiden die het verloop en resultaat van de handeling ten goede komt.

Massage- en reflexzonetherapie

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

Volledige behandeling          €  80,-  (90 minuten incl. voetreflexmassage)
Voetmassage                         €  40,-
Buikmassage                         €  40,-

Colonhydrotherapie (darmreiniging)

Losse behandeling                € 100,-
Vanaf drie behandelingen     €   95,- per behandeling

Detox combi

Combinatie van een detox voetreflexmassage
en colonhydrotherapie behandeling                          €   125,- 

Klankheling met stem

Volledige behandeling           €   80,- 

Meditatie

Volledige behandeling           €   80,-

Een volledige behandeling duurt ongeveer anderhalf uur, een voet- of buikmassage duurt ongeveer drie kwartier.
Betaling kan via pin of contant na afloop van de behandeling.

Reinigingskuur: ontgiften én ontzuren

Een van de bestanddelen van de reinigingskuur is het sap van de Aloë Vera plant, die van oudsher bekend staat om de geneeskrachtige werking ervan. Het werkt ontgiftend, verbetert de spijsvertering en ondersteunt het herstel van beschadigd weefsel. Na afloop van het intakegesprek kunnen we bekijken of deze kuur geschikt is voor jou. De kuur duurt zes dagen, is goed vol te houden en betaalbaar (kosten ongeveer 75 euro exclusief groenten en fruit). De benodigdheden kun je zelf aanschaffen.

Toe aan een “Er even helemaal tussenuit-dag”?

Bij een combinatie van twee of meer behandelingen ontvang je 5 euro korting per behandeling. Dit is inclusief een lekker hapje en drankje voor tussendoor.

Cadeaubon

Gun je iemand anders een mooie ervaring? Het is ook mogelijk om een cadeaubon voor een behandeling te kopen. Het bedrag is naar keuze te bepalen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Mijn behandelingen, met uitzondering van de meditatie, worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering en staan geregistreerd als natuurgeneeskundige behandeling of reflexzonetherapie. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar en geef aan dat het gaat om een behandeling bij een therapeut die is aangesloten bij beroepsvereniging BATC.
Image